Laga mat kring ditt taktält - #003

Laga mat kring ditt taktält - #003

Matprat med Viktor & Isac!

I avsnitt tre dyker vi ner i ämnet utomhusmatlagning och diskuterar våra favoritredskap för att skapa läckra måltider även när vi är ute i det fria.
Från campingtrippens enkla stormkök till avancerade bärbara grillar och dutch ovens, utforskar vi en mängd olika köksredskap som gör det möjligt för oss att laga mat i naturen med lätthet och stil.

Genom att dela med oss av våra egna erfarenheter och favoritprodukter, hoppas vi kunna inspirera dig att ge dig ut och utforska matlagningens spännande värld, oavsett var du befinner dig.

Vi pratar även om våra ultimata favoriträtter att tillaga utomhus på våra stormkök. Från smakrika grytor till grillade läckerheter & hamburgare, delar vi med oss av tips för att göra din nästa utomhusmåltid till en minnesvärd och smakrik upplevelse. Så dra på dig förklädet och gör dig redo att utforska matens magiska värld med oss i avsnitt tre. Glöm inte att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt.

Om ni håller med, eller inte håller med om någonting vi pratar om, så dela gärna med er om vad ni tycker och tänker. Vi ser fram emot era åsikter och en lugn diskussion. Håll en god ton :)

www.outdoordays.com

 

 

Få din belöning. 😃

Din belöning 😃

En av dina kompisar har gett dig en belöning
Här är din rabattkod
Ange din emailadress för att få din belöning

×

Värva en vän & få 5% rabatt

Bjud in dina kompisar och för varje godkänt värvning, så får du 5% rabatt.

×

Värva & få 5% rabatt

Värva dina vänner och få 5% rabatt för varje godkänd inbjudan!

×