Storleksguide Taktält

Storleksguide Taktält

Här försöker vi hjälpa dig hitta rätt storlek på tält. Vi på Outdoordays tycker inte man ska ha större tält än vad man behöver. 

Vi har två st tält i storleken 140cm, detta menas alltså att du har än madrass storlek på 140x240cm. Dessa tält rekommenderar vi till personer som antingen sover själva eller är två vuxna. Funkar även med två vuxna och ett litet barn eller husdjur. 

Vi har även en stolek som är 160cm och även i detta fallet så blir då madrassen 160x240cm. I denna storlek så kan man med behag få plats två vuxna och ha lite utrymme över, i denna storleken så får även det plats med två vuxna och ett litet större barn. 

Och i sista storleken så har vi 190cm och även i detta fallet så blir madrassen 190x240cm. 

I denna storlek så får man plats med två vuxna och två medelstora barn, alternativt tre vuxna och husdjur. 

Sen är det så med alla storlekar att detta är ju såklart upp till personerna som sover i tältet. Genom åren vi har hållit igång så har vi haft barnfamiljer på upp till sex personer som har myst in sig i ett Safari Pro L och detta har funkat för dem.

Allt avgörs vilka preferenser man har sedan innan. Vi har även haft flertal kunder som sover två vuxna i ett Safari Pro M och de gillar det lilla extra utrymmet som finns jämfört med ett Safari Pro S.

Personligen Har jag ägt ett 140cm tält i alla år, där det funnits gott om plats för min sambo och jag samt vår hund på 25Kg. 

Hoppas du hittar ett tält som passar dig i storlek!

 

Få din belöning. 😃

Din belöning 😃

En av dina kompisar har gett dig en belöning
Här är din rabattkod
Ange din emailadress för att få din belöning

×

Värva en vän & få 5% rabatt

Bjud in dina kompisar och för varje godkänt värvning, så får du 5% rabatt.

×

Värva & få 5% rabatt

Värva dina vänner och få 5% rabatt för varje godkänd inbjudan!

×