Försening av leverans – tälten är påväg

Försening av leverans – tälten är påväg

Vi har tyvärr fått en försening av vår leverans på grund av Covid-19, men vi kan med glädje meddela att tälten äntligen är påväg.

Kära kunder, 
Vi ber så mycket om ursäkt för att vi har varit dåliga på att uppdatera er. – Men nu är tälten på ingång, preliminärt beräknad leveransdag är nu kommande måndag 6/7. Redo för uthämtning tisdag 7/7, ni som valt att få hemleverans kommer att få ett mail så fort tälten avgått från vårt lager.

Förseningen beror till stor del att fraktbolagen måste prioritera att transportera sjukvårdsprodukter vilket känns helt naturligt för oss men frustrerande såklart – Hur man än vrider och vänder så är det förståligt. Som ni säkert förstå ligger detta utanför våran påverkan. 

Det är bra om ni bokar en tid för uthämtning av er beställning. Ni kan skicka en bokningsförfrågan på detta här.

Vi förstår om detta ställer till det för er i era semesterplaner. – Hör gärna av er på mail till hello@outdoordays.se om ni har några frågor. 
Vi är enormt tacksamma för att så många givit oss förtroendet genom förbeställning av våra produkter vilket innebär att vi vuxit enormt under våren 2020.

För er som redan mottagit era taktält, får mer än gärna dela med sig av era äventyr till oss och alla andra på sociala medier. – Tagga oss gärna och använd hashtaggen #MyOutdoorDays 

Följ oss på Facebook eller Instagram där vi lägger ut information om när tälten kommer. 
Tack för förståelse. 

 

Få din belöning. 😃

Din belöning 😃

En av dina kompisar har gett dig en belöning
Här är din rabattkod
Ange din emailadress för att få din belöning

×

Värva en vän & få 5% rabatt

Bjud in dina kompisar och för varje godkänt värvning, så får du 5% rabatt.

×

Värva & få 5% rabatt

Värva dina vänner och få 5% rabatt för varje godkänd inbjudan!

×